O zdraví, sportu, výživě…

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Pages”][/siteorigin_widget]
Ovoce Acai je cenově dostupný způsob, jak snadno zkvalitnit stravu.
Původně divoce rostoucí strom pochází ze severu Jižní Ameriky, zejména Amazonských deštných pralesů. V posledních letech získalo ovoce Acai obrovskou popularitu mezi tzv. superpotravinami. Nyní se pěstuje v mnoha státech světa, aby mohla být uspokojena poptávka po této potravině.

5-HTP jako přírodní podpora kvalitního spánku
5-HTP jako čistě přírodní produkt může nahradit chemické „antidepresiva“. Využívá se při chronických bolestech, migrénách, nespavosti, narkolepsii a fibromyalgii.

Opomíjený a přitom tak důležitý – hořčík
Důležitost hořčíku pro lidské tělo byla dlouhé léta podceňována, ale v posledních letech se přichází na to, že tento minerál má důležitou roli jak v klasické, tak také v přírodní léčbě.

Xylitol – co to je, jeho výroba a historie
Xylitol je přírodní sladidlo. Sladivostí je stejný jako běžný cukr, ale má jen dvě třetiny kalorií a nízký glykemický index.

Zdravý start do nového dne!
Zdravý start do nového dne? Samozřejmě, se zdravou snídaní. Připravili jsme návrh na tři jednoduché, rychlé, zdravé a vydatné snídaně.

Jak se dostat po Vánocích zpět do formy?
Vánoce je zvláštní období. Rodinné oslavy, sváteční atmosféra a… radikální změna jídelníčku. Většina Vánočních jídel jsou kalorické bomby. Takže co s váhou, která najednou ukazuje o několik kg víc?

Vitamín K2 MK-7 – opomíjený vitamín s velkým vlivem na lidské tělo
V čem je tato forma vitamínu tak zajímavá a čím je důležitá? Jaké má účinky na lidské tělo a co způsobuje jeho nedostatek?

Chlorella – jak užívat a správně dávkovat?
Chlorella patří mezi nejsilnější přírodní antioxidanty. Obsahuje vysoký počet enzymů a druh vlákniny čistící střeva. Zde je náš návod na funkční užívání.

Zelený předtréninkový nápoj
Dodá tělu potřebnou energii a živiny – sacharidy, bílkoviny, vitamíny a minerály.

Acai Berry – co to vlastně je?
Acai Berry  jsou bobulovité plody tropické palmy Acai Berry (Euterpe Oleracea) s obsahem ovocné dužniny rostoucí v Amazonii. Tyto bobule jsou domorodci velmi ceněny pro jejich všestranné pozitivní účinky na organismus, a to na tělo i ducha. Jsou zdrojem energie, vlákniny i vitamínů.

Zelená káva Green coffee – co je na ní tak zázračného?
V současnosti patří mezi nejvyhledávanější prostředky na podporu hubnutí. Jde o výtažek ze semen zelené kávy, která obsahují velice zajímavé a prospěšné látky.